vineri, 21 februarie 2020

SURPRIZĂ - FEMEIA MAGNIFICĂ -roman în lucru - scurt fragment - ca mulțumire DOAMNELOR!

Dragele și iubitele noastre partenere de viață - FETE, FEMEI, DOAMNE, DOMNIȘOARE, MĂMICI, BUNICUȚE - LA TOATE - țin să vă mulțumesc din suflet pentru rapiditatea și onestitatea răspunsurilor voastre. M-ați ajutat foarte mult ca să fac din FEMEIA MAGNIFICĂ ( volumul II al trilogiei SECRETELE LUI JUANITO) un proiect de succes. Referitor la copertă, aceasta va trebui să fie ceva apropiat de imaginea de mai jos. Altfel spus, având ca punct de plecare o fotografie similară cu această magnifică femeie de alături. Drept mulțumire și ca modest omagiu vă mai ofer un scurt fragment din
subcapitolul 2 /nu e definitiv, este încă în lucru/ Sper să vă placă...Ah, să nu uit: Bărbații nu sunt excluși!



2 Lecția a 2-a


Nu știu când s-a făcut ziuă. Eu am trecut fără oprire, dintr-un vis în altul,  în brațele iubitei mele.
Morocănos, am deschis în fine ochii, atât de energice erau scuturăturile Zarei.
—Hai mai repede că te așteaptă urgent doamna Julieta cu micul dejun pe masă! Grăbește-te! Mi-a pus în brațe hainele mele, spălate și călcate.
M-am îmbrăcat rapid, ca-n armată și am zbughit-o  pe scări în sus, înaintea fetei. Ce dor îmi era de Julieta mea! Încă de aseară gândul meu, blocat ca ecranul televizorului în absența semnalului, se fixase pe un stop-cadru al râvnitei noastre contopiri și nu-mi mai da pace. Retrăiam această secvență tot mai intens, pe măsură ce revederea se prefigura tot mai aproape. După primele 20 de trepte, totul a devenit deodată greu, mult mai greu. Parcă cineva îmi atârnase plumb, turnase beton peste mijlocul meu. Vintrele, „genitale-le-lé” și...dumnealui, esențialul existenței noastre de masculi în acțiune, totul, dar absolut totul, mă înțelegi My dear Teacher, mi se întărise și trăgea al naibii la cântar. Aveam dureri mari, ca cele ale facerii, bănuiesc. Trebuia să merg crăcănat, ca Donald Rățoiul și să strâng din dinți, trăgând fermoarul peste buze. Nu voiam să mă fac de minune față de Zara.

Uf! Am intrat în cameră. Eu îmi imaginam că, am pășit grăbit. În realitate mă mișcam ca un armăsar care-și pierduse potcoavele: cu durere și cu pași mici și adăugați, ca vai de ei. Aveam dorință de dădea în foc, dar puterința era pe sponci.
Ce caraghios arătam! Cred că eram roșu ca racul de rușine. Avansam spre aleasa mea de parcă am fi fost pe o navă aflată în furtună. Tangajul mă terminase. Și ca să fie și capacul pus pe oală, proeminența din vale îmi crescuse la cote alarmante și-mi trăda toate bunele intenții. Îmi era și groază să mă gândesc la reacția Julietei după morala, mai bine spus săpuneala, ce mi-o trăsese în ajun. Ce va spune? Cum va reacționa?
Ei, nu! Femeile sunt pline de surprize.
A izbucnit în hohote de râs. Un râs sănătos, ușor șăgalnic, tare și de loc moralizator. Au năvălit în încăpere și Xenia, Angelica și Lygia. Am rămas ca un motan plouat în fața lor. Ușor cocârjat sub povara „sancțiunii”. Și dumnealui, cel din pantaloni, în loc să se potolească, mai mare crescuse și de acum amenința chiar să rupă și fermoarul și nasturii de siguranță de deasupra. Ele, zăpăcitele astea mici, mai ales Angelica, Zara și Lygia râdeau cu lacrimi și-l indicau cu arătătorul pe dânsul. Eu am pus ochii în pământ și am înlemnit, roșu ca racul după ce l-ai fiert. Lygia mai avea doar o distanță de o palmă, gata să pună mâna unde nu trebuia.
—Hei fetițelor gata! Ați râs destul. Afară! Fuga! Se aude?! -  le-a luat tare Julieta. Traduc: ce-i al meu al meu rămâne, că de nu scot ghearele! Într-o secundă au dispărut...
—Ești un copil mare, știai? - mi s-a adresat seducătoare, în șoaptă, numai mie.
Mă mângâia ușor pe față, pe piept, vag pe spate. Mă săruta delicat pe lobul urechii, apoi pe ochi și pe buze, cu finețea amantei perfecte. Nu urmărea decât să mă liniștească ca să-mi recapăt suflul firesc și să redevin „eu”.
—Tocmai de aceea îmi ești așa de drag, pisoiule! Copil mare cine ești.
Ce doamnă! Nu voia să profite de mine. A dispărut în chicinetă și s-a reîntors cu 2 pungi cu gheață, plus un prosop mare și unul mic, răcite urgent în congelator.
Și-a luat în serios rolul de asistentă medicală. M-a întins pe canapea. Mi-a descheiat cu îndemânare cămașa, mi-a dezvelit rapid zona cea mai afectată, cu toate podoabele sale. Pe dumnealui l-a acoperit urgent cu punga cea mai mare cu gheață. Cealaltă pungă se potrivea la fix mai jos, la familie. Cu prosopul mai mic mi-a ascuns fața și cu cel mare m-a frecat cu grijă pe piept, peste abdomen și până pe coapse. În răstimp îmi șoptea cu candoare la ureche:
  —Ești un tigru cu capul plin de năbădăi. Numai la prostii, prostioare îți fuge mintea.
Ai uitat pisoiașule că totul se vede...Ha-ha-ha - acum râdea sotto voce, ca să nu mai audă nebunaticele de afară și, în special, nu dorea defel să mă mai inhibe pe mine. Mi-a dat să beau un Cinzano cu limoncello și cuburi de gheață.
  —Încet, încet că nu dau tătarii! Mi-a luat prosopul de pe față. Nu mai era necesar. Clar, mă liniștisem. Mi-a cuprins capul în mâini, privindu-mă de foarte aproape, apoi mi-a acoperit totul, de la frunte până la mărul lui Adam cu mici pupici, fără să lase nici măcar un milimetru neatins. Era expresia cea mai frumoasă, cea mai sinceră și directă a atracției adevărate pe care și ea o resimțea de atâta timp. Cu toate pungile cu gheață, simțeam că sângele începe iar să-mi fiarbă, de la degetul mare al picioarelor și până în creștet. Aș fi strâns-o, dar mă temeam să nu o supăr. Aș fi dezbrăcat-o în doi timpi și trei mișcări, dar...M-am rezumat să-i mângâi mâinile, capul și să-i accept sărutul franțuzesc, cel cu limbile răzvrătite, plecate să exploreze fiecare gura celuilalt.
 —Lasă-mă pe mine să conduc jocul. Te rog - mi-a șoptit cald, la ureche.
M-a luat iar de mână, neținând de loc cont că era să mă împiedic în prosoape, pungile cu gheață, plus hainele de care nu prea reușisem să scap. Le-am presărat pe toate, tot câte una, până în dormitor. Acolo a avut ea grijă să rămân numai în costumul lui Adam, după ce și ea îl luase pe cel al Evei. Oglinzi, multe oglinzi mari peste tot, inclusiv pe plafonul de deasupra patului. Triunghiuri echilaterale, în relief, înalte, copertate, ați ghicit, cu oglindă, tronau peste cele două noptiere. Montajul era făcut în două ape. Din pat, întors pe burtă, puteai să te vezi atât în tavan cât și din lateral în oglinzile de pe ușile culisante ale dulapurilor. Să nu mai spun că lumina, cele două corpuri încorporate în structura patului dublu, nu erau neapărat veioze, ci mai degrabă două mici proiectoare ce aruncau  un con puternic de lumină pe mijlocul actorilor din pat. Vedeai tot. Te vedeai de peste tot. Aveai impresia că ai devenit erou într-un film panoramic ce atunci se turna. Wow!
—Ah, te voi bea ca pe un vin nobil - și a început efectiv să miaune de plăcere. Trecuse de la vorbă la fapte.
Ce nu mi-a făcut? Oare unde nu a călătorit cu limba ei de expertă, explorându-mi tot corpul? Vorbesc de răbdarea și satisfacția Bagherei după ce prada îi aparține, o știe așezată în  deplină siguranță în bârlogul ei. Cred că a exersat pe mine întregul tacâm de fantezii erotice, din capitolul „cucerire”. Grozav! No comment! Nu am putut realiza când s-a făcut seară, nici când a început și s-a terminat noaptea. Dar oare, mai avea vreo importanță? Eram al ei și ea era a mea! Nimic nu mai conta...
My dear Teacher, cât de proști suntem noi, oamenii! Alergăm după bani, averi, lux, bijuterii, bogății când de fapt ne trebuie atât de puțin ca să fim fericiți! Vedeam dintr-o dată limpede, ca-n apa din găleata de la izvor: Julieta devenise pentru mine soarele ce-mi lumina viața. Nu aș mai fi putut să trăiesc nicio clipă fără ea! Și să știi că așa a și rămas până când s-a...prăpădit. Dar asta e o altă poveste și nu vreau să mă și să vă amărăsc acum. E prea frumos ca să sar la final, la nenorocita aceea de zi, când un „extremist” ticălos, plătit cu 30 de arginți, mi-a împușcat-o fără milă, în plină stradă, la Paris.
—Nito, Nito-Tito al meu! - mi-a șoptit la ureche, epuizată Julieta. A căzut pur și simplu răpusă peste mine. Vedeam în oglinda mare din plafon două trupuri suprapuse, aproape perfect. Am strâns-o, cu grijă, protector în brațe.  Posesia, o simțeam reciprocă: a mea, al ei! Nu numai că nu mă deranja, ba chiar îmi plăcea. Eram la un pas de contopire. Trebuie să recunosc că Dumnezeu, în marea lui bunătate pentru aceste momente a inventat sexul. Calea pe care apucaserăm era fără întoarcere, sens unic, numai spre indiviziune. Deveneam o unică ființă spre a genera probabil, o nouă viață. Am pierdut în ziua aceea un gram din marele meu orgoliu masculin, dar cât de mult am câștigat! O aveam pe Julieta, Julieta mea, m-ai înțeles My beloved Teacher, A MEA!
—Îți promit că de azi înainte fac tot ce-mi ceri tu! - i-am spus pe nerăsuflate, strângând-o cu bucurie în brațe.
—Lasă-mă să respir - a accentuat cu greu Julieta.
—Vezi Copilule, vezi măi pisoiaș micuț, că dacă mă asculți nu ai decât de câștigat? Fii cuminte! Nu ne grăbim, mai ales când avem parte de bucuria unei adevărate partide de sex. Apoi s-a lăsat pe spate alături de mine.
O priveam. O sorbeam din imaginea de deasupra noastră. Doamne, ce frumoasă ai făcut-o! - mă gândeam, cuprins de orgoliu și încântare masculină, știind că e numai a mea.
Festina lente! Nito-Tito al meu! Să nu uiți că mai e mult până departe. Nici nu visezi câte bucurii îți mai rezerv dacă vei fi cuminte. Se-aude?
—Da, prințesa mea. Da, Baghera mea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu