sâmbătă, 5 martie 2016

CULTURĂ - ANDRA LA BISTRIȚA

Pentru a fi mai accesibil și pentru a putea vizualiza direct pozele, reiau și aici textul publicat pe Facebook în ziua de 3 martie 2016. Vă mulțumesc pentru atenție, preocupare și sugestie.

*** 


Nu voi uita degrabă această minunată seara de 3 martie 2016, din fața Casei de Cultură, recent rearanjată, restaurată și „îmbrăcată” în ținuta secolului XXI. E un eveniment semnificativ din viața urbei noastre, marcat - bună alegere! - prin prezența ANDREI, una din cele mai „en vogue” cântărețe din România la ora aceasta. Nu vă ascund emoția /re/întâlnirii cu ea, aici, acasă la noi, după aproape 5 ani, de când am avut bucuria de a o asculta și întâlni la Cluj-Napoca.

Este o ființă deosebită. O „turdeancă” adevărată. Bună familistă, minunată mamă și soție.
Este însă o mare artistă. Modestă și extrem de muncitoare. Caută în permanență perfecțiunea...Cred că într-o bună zi o va găsi. Face muzică cu pasiune, din dragoste pentru cânt și mai ales pentru miile de spectatori ce o iubesc necondiționat. Merită. Au de ce!
A cântat cu dăruire despre IUBIRE, în vreo șapte moduri diferite...În dragoste „niciodată să nu spui niciodată”, „Iubirea schimbă tot”...„Falava” și foarte multe alte titluri celebre din repertoriul ei, pot spune vast!/ A debutat acum 15 ani și cu siguranță are multe de spus în muzică!/ Să nu uităm ușurința cu care abordează atât muzica populară cât și cea ușoară - gen pop, atât în limba română cât și în engleză sau spaniolă/.
Spectacolul a început la orele 18,12 , în fața a 5-600 de spectatori. Se auzea perfect de la scenă până la Sugălete. Lumea a continuat să vină. Pe la orele 19,30 erau peste 2000 de oameni veniți să o vadă și să o aplaude.A meritat.
A fost o seară de neuitat.
ÎȚI MULȚUMIM DRAGĂ ANDRA! 
Te așteptăm oricând cu mare bucurie la Bistrița, de fapt în tot județul BN, fiindcă, știu precis, ai fani peste tot.

Mircea Seleușan-Bătrânu



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu